Budapest Park – Éves átrendezés

” Európa legnagyobb, egész nyáron nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyén a norma bomolva hull a porba, hogy tenyeres-talpas tapsviharban megszülethess újra!

Mikor a Nap a Dunába ömlik a Rákóczi híd alatt, a Parkban az emberek tomboló árrá változnak, hogy mások meglovagolhassák tajtékjukat. A zene 4 tánctéren tölti ereid élettel, hol a gitárok ereje, hol a DJ-k ütemjele vezet, hogy sose tévedj el!

A világ minden szegletéből érkeznek, hogy játsszanak neked! És végre játszol te is, így leszel önmagad, s nem a szereped.

A Park sosem alszik. Csak nappal más arcát mutatja. Galériával, versekkel, tánccal tár eléd mindent, ami kincs és többé nem kell látnod semmit, amit mutatnak, de nincs.

Italok mámora, ételek illata lengi be a levegőt, amiért fizetségül nem kérnek nagy árat, hogy nélkülöznöd sose kelljen és jól lakjon minden vágyad.

Áprilistól szeptemberig a világból csak az örömöt látod, és ha kell, mielőtt belépsz, mondd el ezerszer:

„Ha belépsz a sövényen, hagyd kint a valóságot!”

A budapest Park nevű szórakozóhely, évente a buli szezon előtt és után teljesen átrendezi a konténerekből álló épület együttest. Ehhez 2 darab 100 tonnás darura van szükségük, amit örömmel biztosítottunk, hogy minden fiatal és bulizni vágyó embernek előkészíthessük a szabadtéri szórakozását.

Budapest, 2016.03.07.