Daru, emelőgép, teherautó szerviz

Daru, emelőgép, teherautó szervizModern életvitelünk egyik alapja a gyors munkavégzés, melyet a kivitelezés területén belül a különböző munkagépek szolgálnak ki. Azonban a gyorsaságon kívül további szempont még a költséghatékonyság és biztonság is, melyet csak a tökéletes műszaki állapotban lévő munkagépekkel biztosíthatunk.

A Koós-Wéber Kft. épp ezért vállalja el a daru, emelőgép, teherautó szervizelését is, melynek során kiemelt figyelmet szentelünk a minőségi alkatrészekre és a garanciális munkavégzésre.

A 2005-ös fejlesztésünk óta Budaörsön látjuk el a daru, emelőgép, teherautó szerviz szolgáltatást, ahol a modern telephelyünk korszerű javító és szervizműhellyel van felszerelve. A modern infrastruktúránkon kívül azonban munkatársaink magas szakmai képzettsége és több éves tapasztalata is hozzájárul a garanciális munkavégzéshez.

A daru, emelőgép, teherautó szerviz szolgáltatás alkalmával vállunk:

  • autódaru,
  • toronydaru
  • kosaras személy emelő jármű
  • szállító jármű
  • és teherautó javítást, valamint karbantartást is.

Teljes körű szolgáltatásaink keretein belül pedig igazán rugalmas megoldásokat kínálunk az ügyfeleink számára.

A daru, emelőgép, teherautó szervizünkről bővebben:

Vállalunk motorjavítást, hidraulika szerelést, elektronikai szerelést, műszaki vizsgáztatásra való felkészítést, általános karbantartást.

Jó tudni: szükség szerint a daru, emelőgép, teherautó szerviz területén belül biztosítunk gyors szolgálatot is, melynek során megrendelőinkhez személyesen kiszállva látjuk el a javítást. Utóbbi esetében, amennyiben ügyfelünk azt igényli, a szerelés időtartama alatt a szabad gépeink kapacitásától függően csere gépet biztosítunk.