Autódaru bérlés

Autódaru bérlés

Kérje árajánlatunkat a 0630/3322870 – es számon, vagy a koosviktor@koos.aloldal.xyz – e-mail címen.

A különféle terhek magasba emelésére, vagy jelentős szintkülönbségekben történő átmozgatására, az autódaru a legideálisabb munkagép.

Mi az amit, az autódarukról tudni érdemes?

Önjáró munkagépként az autódaruk legnagyobb előnye, hogy változatos terepkörülmények közt is alkalmazható, illetve gyorsan és egyszerűen az egyik helyszínről a másikra juttatható. Emelője közvetlenül a járműmotorról működtethető, igény szerint generátor vagy hidraulikus olajszivattyú közbeiktatásával.

Milyen autódarukat ismerünk?

  • Gémes autódaru: nagy terhek mozgatására alkalmas, a forgatható és billenthető, rácsos vagy lemezes gém a munkaterület fölé irányítható.
  • Emelőkosaras autódaru: más néven hidraulikus szerelőállvány egy könnyű szerkezetű, kisebb terhek mozgatására alkalmas munkagép. Általában a magasan fekvő munkaterületek esetében alkalmazzák, ahol a szakembert a szerkezettel a magasba juttatják.
  • Darus autó: egy nem önjáró munkagép, hanem egy hagyományos teherszállító, melyre a munkaeszköz van felszerelve.

Milyen autódarukat kínálunk megrendelőink számára?

Gépparkunk a mai igényeknek megfelelően több nemzetközi és hazai márka termékeit képviseli, melyek közt egyaránt megtalálhatóak az egyszerűbb autódaruk és a több mint 100 tonnáig is terhelhető munkaeszközök.

Kínálatunk az autódaru bérlés területén belül, a teljesség igénye nélkül:

  • LTM
  • TADANO
  • TEREX
  • NK

Miért minket válasszon az autódaru bérlésre?

Cégünk az autódaru bérlést 1994 óta fő szolgáltatásként biztosítja a megrendelők számára. Az autódaru bérlés alkalmával ügyfeleinknek nem csak a tökéletes állapotban lévő járműveket kínálunk, hanem teljes körű szolgáltatásokat és rugalmas feltételeket is.

Mit érdemes tudni az autódaru bérlésről?

Az igényeknek megfelelően hosszabb és rövidebb távra is kínálunk munkagépeket, szükség szerint gépkezelővel.

További szolgáltatásaink:

Vállalatunk az autódaruk bérbeadása mellett ellátja az igény szerinti karbantartási és szerelési munkálatokat is, melyet saját telephelyén egy kiváló szakmai csapat közreműködésével biztosít.

Jó tudni: az általunk megvételre kínált autódarukra, valamint a szakembereink által elvégzett karbantartási és javítási munkálatokra garanciát vállalunk!