Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlésA monumentális építkezés és a szédületes magasság már az ókor építészeit is vonzotta, hiszen a legendák mellett számtalan építmény az akkori leleményes megoldásokat bizonyítja. Utóbbit szerencsére a modern tudományokkal együtt fejlődve ma már olyan technológia szolgálja ki, mellyel nem csak szédületes magasságokban építkezhetünk, hanem gyorsan és biztonságosan kivitelezhetünk.

A toronydaruk megjelenésével pedig ezeket az igényeket pedig még hatékonyabban teljesíthetjük, hiszen egyszerűen szállítható és szinte bárhol összeszerelhető.

Mi az, amit a toronydarukról tudni érdemes?

Bár a toronydarukat kimondottan nagy emelési magassághoz tervezték, teherbírása viszonylag alacsony, hiszen szerkezetében inkább a gyors és könnyű szerelhetőségre törekedtek. Ugyanis a toronydaruk a legtöbb esetben csak ideiglenesen kerülnek felállításra a munkaterületen, így az elsődleges szempont a toronydaruk esetében a költséghatékonyság lesz.

A Koós-Wéber Kft. ezt a költséghatékonyságot szem előtt tartva kínálja a toronydaru bérlési szolgáltatását, melynek során az ügyfelek igényeit előtérbe helyezve biztosítja a legjobb munkagépeket.

Kínálatunk a toronydaru bérlés területén belül:

Cégünk elsősorban a kiváló minőséget jelentő Liebherr márka toronydaruit kínálja bérlésre, melyek közt garantáltan minden megrendelő megtalálja a magasépítésre a leginkább alkalmas eszközt. Akár lakóépület vagy ipari létesítmény építéséről, magén vagy nagy vállalati beruházásról van szó, a toronydaru bérlésre felkínált gépeink minden viszonylatban tökéletesen megállják a helyüket.

Toronydaruk a teljesség igénye nélkül:

  • önszerelő daruk
  • csúcsnélküli daruk
  • felsőforgású daruk
  • billenőgémes daruk
  • speciális daruk

A széles kínálat mellett pedig teljes körű szolgáltatásokat és rugalmas bérlési lehetőségeket kínálunk.